The Bees Awards: International Social Media Award Show

The Bees Awards: International Social Media Award Show

The Bees Awards: International Social Media Award Show

Ubergizmo är mediepartner till Bees Awards, den första internationella utmärkelsen för sociala medier för kommunikations- och marknadsföringspersonal. Det finns bara 10 dagar kvar att skicka in arbete och Ubergizmo-läsare kan få 10% rabatt på anmälningsavgiften med kampanjkoden Uber10 på inlämningssidan: http://www.beesawards.com/bees/entry/

Juryn består av 20 av de mest kända experterna från 13 olika länder. Evenemanget kommer att äga rum på The Legion of Honor i San Francisco den 9 november 2010 och kommer att streamas live. Du hittar mer information på http://www.beesawards.com.

Varför en prisutställning:

Sociala medier utesluts av de flesta reklam- och PR-utställningar. Bees Awards vill återspegla denna nya expertis inom marknadsföring av sociala medier och svara på branschens 3 behov:

1. Fästa uppmärksamhet åt den sociala mediebranschen 2. Hjälp att definiera de bästa metoderna 3. Bekräfta och fira de bästa aktörerna i branschen

På juryn:

Sociala medier är ett världsomspännande fenomen. Varje land har sin egen marknad. Enligt arrangörerna av Bees Award var de mycket försiktiga i sitt urval av juryn. Showen valde främst personer som hade marknadsföringsexpertis (snarare än affärskompetens) och som hade en lokal implementering. Bor i USA, vi känner alla bara till amerikanska experter. Eftersom det var ett internationellt evenemang var det viktigt för producenterna av Bees Awards att välja människor som är kända utanför USA. Till exempel är Dave Duarte (Sydafrika), Johan Ronnestam (Sverige), Rajiv Dingra (Indien) inte kända i Amerika men är högt ansedda i sitt eget landsgemenskap. Bees Awards tror att det är omöjligt att verkligen vara internationellt utan att vara lokal.

Mer information:

Inskrivningsprocessen är konfidentiell, även om vi kan avslöja viss information. Än så länge:

Bees Awards har fått bidrag från varje kontinent. 68% av våra bidrag kommer från stora varumärken. Många större byråer har lämnat in sitt arbete.

Arkiverad i topphistorier> Webb. Läs mer om sociala medier.