The Entire Game Of Thrones Säsong 7: s Spoilers har läckt ut

Game Of Thrones Series Finale Breaks All Previous Records

Game-Thrones-säsong-6Förra året på grund av en läcka läckte de första fyra episoderna av Game of Thrones säsong 5 online. Detta i sig är inte så dåligt, men människor är människor, vissa bestämde sig för att titta på dem och förstöra det online för alla andra som väntade på att avsnitten officiellt skulle sändas. Säsong 6 förblev relativt läckagefri, men tyvärr kan vi inte säga detsamma för säsong 7.

Det verkar som om spoilrarna för hela säsongen har läckt ut och publicerats online. Till skillnad från säsong 5-läckan är säsong 7-läckan för hela säsongen i sig, vilket innebär att om du ville kan du ta reda på vad som händer i det sista avsnittet just nu. Vi kommer uppenbarligen inte att skicka spoilers åt er och vi kommer inte ens länka det bara om ni vill undvika att klicka på det av misstag.

Men om du är så benägen kan du antagligen Google. Observera att det inte finns något sätt att verifiera om dessa spoilers är den verkliga affären eftersom det inte är faktiska avsnitt, utan mer som skriftliga sammanfattningar av varje avsnitt så det är möjligt att någon kan ha skrivit dem. Sedan verkar en tweet av Nathalie Emmanuel som spelar Missandei antyda att det kan vara verkligt.

Enligt Emmanuels tweet, “Det är verkligen en besvikelse att det finns människor som är fast beslutna att förstöra säsong 7 för alla … 😒 #spoilsports” Med detta sagt är vi fortfarande ganska långa vägar att gå från lanseringen av säsong 7, som senast kontrollerades, försenades till sommaren 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones och Hbo.