‘The Force Awakens’ Vinyl Soundtrack skryter med hologram

'The Force Awakens' Vinyl Soundtrack skryter med hologram

Star Wars-världen är fascinerande, och du kan vara säker på att det här är en ganska tuff kontoko att döda – vilket inte alls är underligt att Disney har planer på att lansera en ny Star Wars-film varje år … evigt. Vi kan leva med det. Om du har lite lös byte till förmån, kanske du vill kolla in The Force Awakens soundtrack som kommer i form av en två LP-uppsättning.

Vinyler börjar komma tillbaka, och det som är intressant med den här versionen är det faktum att den kan skryta med 3D-hologram som har etsats på skivans yta och förenat det gamla och det nya på ett fantastiskt sätt. Naturligtvis skulle man först behöva vara skicklig nog för att hitta rätt betraktningsvinkel för att se de snurrande illustrationerna av en TIE Fighter och Millennium Falcon, och Disney har ett proffstips – lyser din smarttelefons ficklampa på vinylen, och du kan sedan se detta animerade konstverk.

Idén med etsade skivor är långt ifrån ny, men det betyder inte att det är mindre coolt, speciellt eftersom hologram och Star Wars går så bra tillsammans.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Star Wars.