The Legend Of Zelda Is Now a Hong Kong Crime Drama Film

The Legend Of Zelda Is Now a Hong Kong Crime Drama Film

Filmanpassningar av videospel är inte nya. I själva verket kommer vi snart att kunna se anpassningen av Warcraft-universumet på storskärmen, och här hoppas vi att det kommer att kunna trotsa förväntningarna, eller åtminstone förstöra tanken att alla filmanpassningar av videospel är dåliga .

Med detta sagt är vi inte säkra på vad den här trailern kommer att göra för den uppfattningen. Det verkar som om någon har beslutat att kanske The Legend of Zelda ska förvandlas till en film, men inte bara någon film, utan en modern föreställning av spelet med ett Hong Kong-brottsdrama känner sig kopplat till det, vilket vi inte kan bestämma om det bara är vansinnigt kreativt eller bara rent dumt.

Enligt beskrivningen av filmen på dess YouTube-sida läser den, “Link avslutar polisstyrkan för att söka efter Zelda, en nyckelperson till Kanons brottimperium.” Filmen är gjord av den filippinska filmskaparen Girard Tecson och kommer att publiceras på Dayside Productions YouTube-sida den 5 maj för alla att se.

I vilket fall som helst som videotiteln säger är det helt klart en parodi och är inte tänkt att vara en seriös film, men om du inte har något emot att titta på den, håll då ett öga på att den släpps imorgon. Under tiden kan du titta på den (något löjliga) trailern i videon ovan.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om filmer, Nintendo och Zelda.