The Witcher 4 släppdatum, trailer, nyheter och rykten

The Witcher 4 Release Date, Trailer, News and Rumors

The Witcher 3: Wild Hunt och tillhörande DLC samlade fantastiska recensioner från både kunniga och spelare, och många kastade det bästa spelet genom tiderna, för att inte tala om de otaliga utmärkelsen Game of the Year.

Med en skivförsäljning som överstiger 20 miljoner exemplar och en armé av fans som är ivriga att återuppta rollen som den robusta och karismatiska Geralt av Rivia, verkar det oundvikligt att CD Projekt Red någon gång kommer att framkalla en ny blockbuster – förmodligen The Witcher 4.

Här är allt du behöver veta om nästa post i The Witcher serier från spekulativa släppdatum till potentiella plotlinjer.

Släppdatum för The Witcher 4

The Witcher 4 har ännu inte tillkännagivits i officiell egenskap, och som sådan finns det för närvarande inget släppdatum eller ens ett vagt släppfönster.

Med CD Projekt Reds uppmärksamhet utbildad på deras kommande futuristiska RPG, Cyberpunk 2077, vi kan alla utom anta The Witcher 4, eller vilket namn nästa fullskaliga RPG-uppsättning i samma universum tar på, är väldigt mycket i förproduktionsfasen.

Adam Kiciński, VD och gemensam VD för CD Projekt Red, förklarade i en intervju daterad juli 2018 att de tre första The Witcher spel tänktes som en trilogi, där de säger att framtida titlar inte skulle följa samma numeriska titel. Vad detta betyder är att nästa spel inte kommer att vara The Witcher 4. Men vi kommer att hålla oss till det namnet för enkelhets skull.

Nu för en plats med hälsosam spekulation. CD Projekt Red släpper historiskt en ny The Witcher titel vart fjärde år, och att veta att det slutade arbetet med Blod och vin expansion mot mitten av 2016, är chansen stor Cyberpunk 2077 kommer inte att se dagens ljus förrän tidigast i slutet av 2019 eller 2020.

Om vi ​​lägger till ytterligare fyra år leder detta oss till ett långtgående 2024-utgivningsår för The Witcher 4. Lång tid att vänta på någons uppskattning.

Witcher 4

Släppet av Gwent: The Witcher Card Game och Thronebreaker: The Witcher Tales 2018, två The Witcher tematitlar, visar att CD Projekt Red fortfarande värderar IP och ser den grundläggande fördelen med att förlänga dess livslängd. En bra sak för The Witcher 4.

Men dessa två utgåvor visar lika mycket att arbetskraften har spridits mellan tre titlar om vi överväger Cyberpunk 2077. CD Projekt Red är utan tvekan tillräckligt stor och har tillräckliga resurser för att utveckla spel samtidigt.

Med tanke på omfattningen av Cyberpunk, allt arbete med The Witcher 4 är förmodligen ansvaret för ett litet team som arbetar med koncept och en bred berättelseskiss.

The Witcher 4 Trailers

Nytt Witcher-spel

Utan tillkännagivande eller släppdatum att tala om, överraskande, finns det inget The Witcher 4 trailer som för närvarande existerar. Det vill säga, förutom falska mock-up trailers som ibland dyker upp på YouTube – arbetet med ivriga fans eller experttroll och ofta filmtrailers från tidigare spel.

Många blir offer för dessa orkestrerade hoaxes, så var bäst när du läser YouTube. Om och när en släpvagn tappar kommer vi att hålla dig uppdaterad.

The Witcher 4 Gameplay

Witcher 4 släppdatum

Att hålla sig till det som gjorde The Witcher 3: Wild Hunt en sådan originaltitel, föreställer vi oss The Witcher 4 kommer att behålla många av de viktigaste spelelementen från svärdsvängande strid, magiska infunderade tecken, ett kvävande utbud av utrustning för att plundra och uppgradera, tillverka, drycker, och, naturligtvis, besättningarna för en monsterjaktande trollkarl som stöter på en levande roll av monster, NPC och varelser.

The Witcher 4 Story

Witcher 4 Nyheter

The Witcher 3: Wild Hunt var ganska definitivt i de många avslut som det erbjöd spelare – inte bara i huvudtiteln utan i utvidgningarna. I synnerhet, Blod och vin slog en förlikande anteckning mellan Geralts växande önskan att slå sig ner och en värld som lugnade efter år av oroligheter.

Det betyder inte att det inte finns fler historier att berätta ur Geralts perspektiv. En svepande, väl genomtänkt katastrofal händelse eller ny ondska skulle räcka för att få den åldrande Witcher tillbaka till att ströva över norra kungadömen, öhoppa genom Skellige och navigera i de labyrintiska bakgränderna i Novigrad.

CD Projekt Red har beskrivits flera gånger The Witcher 3: Wild Hunt som det sista kapitlet i Geralts långa berättelse, så chansen är stor att han kan uppträda som en NPC för att ta bort några få quips, vägleda ett uppdrag eller två, eller fungera som en mentor, men inte som huvudpersonen.

Witcher 4 Bekräftad

En berättelse med en annan karaktär är mer sannolikt att hända. Ciri, särskilt, kan passa bra. Går efter det förmodligen bästa slutet av The Witcher 3: Wild Hunt, hon börjar livet på nytt som en roaming witcher.

Hennes unika förmågor kunde öppna dörren för en vridning av Geralts tecken och erbjuda nya berättelser, för att inte tala om romantiska möjligheter. Ciris förmåga att resa i tid är också full av berättande löfte med fans som teoretiserar att hon till och med kan dyka upp i Cyberpunk 2077, baserat på ett utdrag av dialog i The Witcher 3: Wild Hunt, där hon beskriver att ha besökt en framtid med flygande bilar och höga byggnader.

Slutet där hon reser sig till kejsarinnan på den Nilfgaardiska tronen är också mogen för ytterligare utforskning när hon lovar att vända den härjade kontinenten och läka skillnaderna mellan människor och icke-människor.

En helt ny karaktär är inte heller från bordet.

En nyutbildad trollkarl i träning som måste klara av den hårda prövningen av gräset innan han ger sig ut i världen kan ge en insiktsfull historia om vad de första åren av en mutant monsterjägare innebär. En annan tidsram är också möjlig, oavsett om det är i det förflutna eller i framtiden, för att skapa en ren paus från Geralt / Ciri-ledda berättelsen.

En annan möjlig väg är själva källmaterialet. Sapkowskis böcker spricker med karaktärer och tangenter för att fylla ytterligare en handfull The Witcher spel.

The Witcher 4 nyheter och rykten

The Witcher är på väg till Netflix

Witcher 4 Trailer

Lyckligtvis finns det färskt The Witcher temainnehåll för att sata oss medan vi väntar, i form av en Netflix-producerad episodisk serie-anpassning med stor budget.

Medverkande Henry Cavill från Stålmannen berömmelse som Geralt, och med franchise-grundpelare Ciri och Yennefer, har serien med åtta avsnitt skapats i samarbete med författaren till The Witcher böcker, Andrzej Sapkowski, och har släppts den 20 december 2019.

Insatserna är höga när en älskad spelfranchise får seriebehandlingen. Men fans verkar vara överraskande nöjda med denna live-action-anpassning.

CD Projekt Red arbetar med två AAA-spel

Nyaste Witcher Game

Mycket har sagts om CD Projekt Red som arbetar med ett berättelsedrivet AAA RPG-spel i samband med Cyberpunk 2077 med ett löst släppfönster någon gång före slutet av 2021, enligt en företagsledningsrapport.

Det mest uppenbara skulle vara The Witcher 4, med tanke på beskrivningen. Tyvärr konstaterade Kiciński kategoriskt vid en webbsändning för finansiella resultatkonferenser som sändes 2017 att det inte är den andliga efterträdaren till The Witcher 3: Wild Hunt.

Om vi ​​ska klara av Kiciński kortfattat beslut i frågan, arbetar CD Projekt Red möjligen med en annan helt ny IP, som för alla fans av utvecklaren är lika spännande som den är fängslande. Vad får det lov att vara?

Det faktum att CD Projekt Red fortfarande är så bevakad i ärendet är rimligt. Men bristen på till och med en liten smak eller tillkännagivande för ett spel som ska släppas inom de närmaste två åren är ovanligt i denna tid och ålder av fleråriga marknadsföringsdriv. Vilka hemligheter gömmer utvecklaren?

Det sista ordet

The Witcher 4 Ps4

Hur svårt det än kan vara att erkänna, det verkar som om Geralts körning har upphört och vilken bra den har spänt över tre spel, DLC och några utvidgningar.

På ett sätt drar sig Geralt tillbaka till de milda klipporna i Beauclair och ser serenely till sin Corvo Bianco vingård med Yennifer vid hans sida är en lämplig slutsats. Tvingar ett annat spel med honom vid rodret på bekostnad av de höga standarder som anges The Witcher 3: Wild Hunt skulle vara ett dåligt ärende, och en CD Projekt Red verkar avsedd att undvika.

The Witcher 4, eller vilken titel CD Projekt Red sätter på när den äntligen anländer, får oss att ta kontroll över en annan känd – eller okänd – medlem av The Witcher världen för vad vi föreställer oss är hundratals timmar av ren njutning.

Som du håller med om, saknas detaljer allvarligt, men när framtiden för ett av de mest populära RPG-spel som någonsin skapats kommer att avslöjas är det helt enkelt en tidsfråga.

Sålänge, Thronebreaker: The Witcher Tales är väl värt en gander om bara för att dyka in igen i världen av The Witcher med en komo från mannen själv, Geralt av Rivia.