Tim Miller kommer inte längre att regissera Deadpool 2

Deadpool 3 kunde skrivas av Bob's Burgers 'Writers

Med Deadpool som en överraskande smash-hit var det inte förvånande att lära sig att en uppföljare skulle göras. Nu är det med uppföljare att man ibland får ett helt nytt team bakom sig, vilket kan vara bra eller dåligt beroende på hur man ser på det. Till exempel verkar Saw-serien ha förlorat en del av sin charm med de efterföljande utgåvorna.

Det är därför du kan föreställa dig att många fans (inklusive oss själva) var upprörda över att det ursprungliga laget skulle återförenas för Deadpool 2, eller åtminstone det var drömmen tills det nyligen har bekräftats att filmens regissör, ​​Tim Miller, kommer att regisserar inte längre uppföljaren på grund av uppenbara kreativa skillnader mellan Miller och Ryan Reynolds.

Enligt TheWrap fanns det uppenbarligen ett castingsproblem med karaktären Cable. Miller ville att Kyle Chandler skulle tillträda rollen, men Reynolds inte, och på grund av Reynolds ‘omförhandlade kontrakt som gav honom befogenhet att godkänna gjutningsval valde han ganska mycket veto mot beslutet.

Nu om huruvida uppföljaren kommer att drabbas av Millers frånvaro återstår att se, men manusförfattarna Rhett Reese och Paul Wernick och fortfarande ombord tillsammans med Reynolds (uppenbarligen) så förhoppningsvis kommer allt att fungera. Ingen ny regissör för uppföljaren har utsetts ännu.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Deadpool, Marvel och Movies.