Tinder låter dig hoppa över kön med ‘Tinder Boost’

Tinder's Skip-The-Queue-funktion lanseras nu över hela världen

tinder_boostI grunden är Tinder enkel att använda. Du skapar en profil och närhelst du är inom någons räckvidd dyker din profil och ditt foto upp och den andra personen kan svepa åt vänster eller höger om de ogillar / gillar dig. Men Tinder har utvecklats genom åren och en ny funktion som de har introducerat kallas Tinder Boost.

I grund och botten låter din profil vara bland de bästa profilerna i området i 30 minuter åt gången. Enligt Tinder, ”Tinder Boost ger dig exakt det: ett sätt att vara en av de bästa profilerna i ditt område i 30 minuter. Öka dina chanser för en match – du kan få upp till tio gånger fler profilvisningar medan du ökar. ”

På ett sätt är det som att öka inlägg på Facebook där det ständigt visas för användare under en viss tidsperiod, vilket ökar synligheten och medvetenheten. I det här fallet skulle det vara din online dating profil. Nu är den här funktionen tillgänglig för alla Tinder-användare, men för prenumeranter på Tinder Plus får du en gratis Boost per vecka.

För icke-Tinder Plus-prenumeranter kommer du att kunna köpa en Boost när du vill, men prissättningen har ännu inte fastställts. Funktionen testas för närvarande i Australien och förväntas snart bli tillgänglig över hela världen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps och Tinder.