Tinder’s Skip-The-Queue-funktion lanseras nu över hela världen

Tinder's Skip-The-Queue-funktion lanseras nu över hela världen

tinder_boost
Tinder tillkännagav sin hoppkö-funktion som heter Tinder Boost förra månaden. Vad det i grund och botten gör är att lista en användares profil bland de bästa profilerna i deras område i 30 minuter. Det betyder att om någon sveper i sitt område kommer deras profil sannolikt att komma upp högst upp på listan. Tinder säger att detta ökar deras chanser för en match och kan få dem upp till tio gånger fler profilvisningar när de ökar. Tinder meddelade idag att Boost-funktionen nu lanseras över hela världen.

Användare kan bara aktivera Boost när de sveper i Tinder-läge. De som prenumererar på Tinder Plus kommer att få en gratis boost varje vecka. De som vill ha mer och inte råkar prenumerera på Tinder Plus kommer att kunna köpa en Boost när de vill. Det är bara ett av sätten som Tinder tjänar pengar på sin plattform.

Prissättningen kommer att variera beroende på region som fallet är med Tinder Plus. Om du är intresserad av att öka din profil, starta appen och navigera till inställningar för att hitta den här funktionen. Du borde kunna ta reda på hur mycket det kommer att kosta för att öka din profil.

För att vara tydlig garanterar det inte att du kommer att matcha människor med att köpa en boost. Det ger dig bara framför kön. Huruvida andra användare väljer att svepa åt dig eller inte är helt upp till dem.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Tinder. Källa: blog.gotinder