TinyChat lanserar platsbaserad videogruppchatt

TinyChat

TinyChatTinyChat, världens snabbast växande portal för videogruppchatt, har just meddelat lanseringen av platsbaserad videogruppchattfunktion på sin tjänst. Användare av chattjänsten har nu möjlighet att ställa in sin nuvarande plats så att de kan videochatta med människor i sitt område. Med funktionen aktiverad chattar du bara med människor inom en radie av 10 mil från var du är och fortfarande skyddar din anonymitet (så länge du håller dina gardiner och inte låter andra se var du är leva).

“Du kan geotagga dina Facebook-uppdateringar och tweets, så varför inte din videochattupplevelse i realtid? TinyChat erbjuder en verkligt relevant och engagerande upplevelse för sina miljoner användare, säger Dan Blake, grundare av TinyChat. ”Det här handlar om att fortsätta göra världen till en mer ansluten plats via webben. Säg, om det finns ett vanligt Tinychat-rum som du använder för att diskutera fiske, tror vi att den här funktionen kommer att göra det ännu enklare för våra användare att träffa “IRL” för en riktig fiskeresa! “

Jag antar att den här nya funktionen också kommer att hjälpa de blyga människorna att träffa andra människor – åtminstone i bekvämligheten av sitt eget hem först innan de träffas personligen. Gå över till TinyChat-webbplatsen för att ge det en snurr.

Filed in Web. Läs mer om chatt, platsbaserat, video och webb.