Todd McFarlane bekräftar att en ny lekfilm är på gång

Todd McFarlane bekräftar till synes att Spawn kommer att vara i Mortal Kombat 11

ge upphov tillOm du gillar serietidningar är det mycket goda chanser att du har läst Todd McFarlanes Spawn-serie, eller åtminstone skulle du ha hört talas om det. Nu sista gången vi behandlades med en live-action Spawn-film var tillbaka 1997 och om du hoppades på en mer modern dag ta franchisen på storskärmen, har du tur.

Enligt en rapport via ComicBook.com verkar det som om Spawns skapare Todd McFarlane berättade för Tiffany Smith på AMC: s Geeking Out att en ny Spawn-film är på gång, och att han faktiskt skulle skriva manuset, kontra andra superhjälte / serietidningsfilmer där IP är licensierad och andra författare kommer att prova sig på det.

McFarlane citerades säga, ”Jag har avslutat manuset och håller på att redigera. Det är 183 sidor och [producers] vanligtvis som 120. Jag tror fortfarande att det kommer att bli ungefär 140 eftersom jag lägger in detaljer för mig själv. ” McFarlane säger också att den här versionen av filmen kommer att skilja sig mycket från versionen 1997.

Tydligen trots att det är en Spawn-film kommer karaktären själv inte att ses mycket under hela filmen, utan istället kommer filmbesökare att “känna” hans närvaro. McFarlane jämför det med filmen Jaws, trots att du inte ser mycket av hajen i filmen, kan du fortfarande berätta att den är där. Vi är inte säkra på hur detta kommer att gå ut men det bör ändå vara intressant.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.