Top Gear USA avbruten

Top Gear USA avbruten

top-gear-usa
Du kanske har hört att den mest setta bilutställningen i världen gick igenom några drastiska förändringar förra året efter att en av de tre värdarna, Jeremy Clarkson, inte fick sitt kontrakt förnyat av BBC på grund av en fracas med en producent. BBC har sedan startat om Top Gear med ett nytt koncept och en ny lineup men medan jämförelser oundvikligen dras mellan den berättade och den nya showen har Top Gear USA nått slutet av vägen.

Det har bekräftats idag att Top Gear USA har avbrutits. Värd Rutledge Wood bekräftade genom sin Facebook-sida att kvällens avsnitt kommer att bli det sista och att showen är klar för.

Top Gear USA: s avbokning har mer att göra med nätverksprioriteringar än vad som helst. Rutledge påpekar att detta markerar slutet på Top Gear USA on History, en del av A & E-nätverken, så showens fans kan hålla fingrarna korsade i hopp om att något annat nätverk ska ta upp showen.

Om det händer återstår att se. Fans av den ursprungliga Top Gear verkar inte ha utvecklat mycket av den omstartade BBC-versionen. De väntar verkligen på att Clarkson och hans kamrater Hammond och May ska återvända med sin nya bilshow på Amazon som kommer i höst.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och topputrustning.