Toy Story 4 har försenats till 2019

Toy Story 4 har försenats till 2019

otroligt-leksak-berättelse-4Den mycket känslomässiga Toy Story 3 släpptes redan 2010 och för dem som trodde att det var slutet på Toy Story-serien, tänk igen när folket på Disney meddelade att det skulle finnas en Toy Story 4 som ursprungligen skulle släppas den 15 juni 2018, men inte längre eftersom Disney sedan meddelat att filmen kommer att försenas.

I ett inlägg från Disney-Pixar Twitter-kontot avslöjades att Toy Story 4 kommer att försenas till den 21 juni 2019. Den goda nyheten är att denna fördröjning faktiskt är att byta datum med en annan Disney / Pixar-film, The Incredibles 2 som ursprungligen skulle släppas den 21 juni 2019. Nu när det har bytt datum med Toy Story 4 kan fans se fram emot uppföljaren den 15 juni 2018.

Beviljas att det fortfarande finns massor av väntan kvar att göra, men vi antar att det är värt att se fram emot. Incredibles släpptes ursprungligen redan 2004, vilket betyder att när den släpptes skulle 14 år ha gått sedan den ursprungliga filmen. Det är konstigt att folket på Disney / Pixar inte arbetade på en uppföljare med tanke på hur väl mottagen originalfilmen var, men vi antar att det är bättre sent än aldrig, men med all väntan kommer det definitivt att bli en massa hype som har varit uppbyggd.

Här hoppas vi att Disney / Pixar inte kommer att göra dig besviken (då gör deras animerade filmer sällan det). Så vilken av de två är du mer upphetsad för?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney, filmer och Pixar.