Trailer för live-action Fullmetal Alchemist-film släppt

Trailer för live-action Fullmetal Alchemist-film släppt

Även om du tittar på anime eller läser manga tillfälligt finns det en god chans att du förmodligen har hört talas om några av de mer kända, som till exempel Fullmetal Alchemist. Medan anime och manga nästan har upphört verkar det som om det finns en live-actionfilm på gång och den första trailern har sedan släppts.

Trailern visar upp några av signaturaspekterna i originalserien, till exempel transmutationscirklar, och vi presenteras också för huvudpersonen i serien Edward Elric som spelas av den japanska skådespelaren Ryōsuke Yamada. Andra karaktärer som förväntas ta sig in i filmen inkluderar Winry Rockbell som kommer att spelas av Tsubasa Honda och överste Roy Mustang som spelas av Dean Fujioka.

Fullmetal Alchemist är inte den första anime- eller mangaserien som görs till en live-actionfilm. På senare tid behandlades vi med Rurouni Kenshin (även känd som Samurai X på vissa marknader) och Attack on Titan. Låt oss inte glömma att det också finns den kommande Ghost in the Shell-filmen med Scarlett Johansson i huvudrollen.

Fullmetal Alchemist-filmen förväntas släppas i Japan 2017, men inga specifika datum har nämnts ännu. Under tiden vem ser fram emot det?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.