Transformers: The Last Knight officiellt tillkännagivet för 2017

Transformers: The Last Knight officiellt tillkännagivet för 2017

transformatorer den sista riddarenChansen är att när du först hörde att det skulle finnas en live-action Transformers-film, var du ganska psykisk. När allt kommer omkring var tecknad versionen redan ganska episk, så tänk dig att se den i “verkliga livet”. Tyvärr har Transformer-filmerna för det mesta inte mottagits precis som många har skylt Michael Bays regi av filmen för.

Om du fortfarande håller ut med möjligheten att få den Transformers-film som vi förtjänar, tar Michael Bay ytterligare ett skott med den nyligen meddelade Transformers: The Last Knight. Filmen kommer att återvända av Mark Wahlberg, Isabela Moner och Jerrod Carmichael, för att bara nämna några.

Produktionen av filmen förväntas också börja den 6 juni och den är planerad att släppas den 23 juni 2017, vilket innebär att vi har lite mer än ett års väntan på att göra innan vi kommer att kunna att se det för oss själva. Denna film kommer inte att vara den sista i franchisen trots namnet. Istället kommer 2018 kommer det att finnas en Bumblebee spin-off-film, och under 2019 kan vi förvänta oss Transformers 6.

Under tiden kan du kolla in Instagram-inlägget nedan för en liten retas av den kommande filmen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och transformatorer.