TravelTrac möjliggör multimedia resedagböcker

TravelTrac möjliggör mobila resedagböcker för multimedia

[DEMOFall 09] Med TravelTrac-appen för iPhone kan resenärer dela sina platser, reseblogginlägg, foton och video på anpassade Google-kartor med hjälp av geotagging-teknologi även från avlägsna platser. TravelTrac erbjuder 3 webbplatser för globala travare för att dela sina äventyr, beroende på vilket fordon de föredrar:

MotoTrac – www.mototrac.com för fordon / lastbil / motorcykel / RV och terrängresor och reseäventyr, TrekTrac – www.trektrac.com för landbaserad utforskning, turer, resor och resedelning och, SailTrac – www.sailtrac.com för vattensegling, båtliv, tävlingsresor och äventyr ombord.

Offline-läget gör det möjligt att fortsätta skapa multimediaresedagboken även när telefon- eller trådlösa tjänster inte är tillgängliga, när anslutningen är återupprättad och appen startas om uppdateras allt innehåll automatiskt och reseberättelser formateras kronologiskt. Användare kan bestämma om de vill dela sina resor offentligt eller bara med sina vänner och familj, e-postmeddelanden skickas automatiskt till deras nätverk av vänner med en länk som gör att de kan interagera med innehållet.

TravelTrac kommer att börja stödja Google Android- och Blackberry OS-enheter inom kort. www.traveltrac.com/mobileapps.asp

Följ vår direktsändning under DEMFall 09 på live.ubergizmo.com

Filed in Cellphones> Top Stories> Web. Läs mer om DEMO, Demofall, Demofall 09, Internet, mobiltelefon och resor.