TrustYou att erbjuda sentimentanalys till gästfrihetsindustrin

TrustYou-semantic

Lita på dig-semantisk
Lita på dig
, en europeisk ledare inom övervakning av sociala medier för online-granskning och social handel, har förvärvat Dallas-baserad konkurrent ReviewAnalyst för att komma in på den amerikanska marknaden. Företaget har också stängt 5 miljoner dollar i finansieringsrunda.

Lita på digMotivanalysmotorn är baserad på semantisk teknik som gör det möjligt för tjänsten att tillhandahålla bättre noggrannhet för gästfrihetsbranschen än det ledande övervakningsverktyget för sociala medier Radian 6, enligt VD Benjamin Jost: med Radian 6 kan du bara komma åt känslor relaterade till märket Hilton, till exempel, och du kan inte komma åt och analysera någon specifik feedback för hundratals hotell i kedjan, och det är vad TrustYou effektivt ger på 10 olika språk.

Förvärvet av ReviewAnalyst förde ett antal nya kunder till plattformen för rykteövervakning inklusive HardRock-kaféer, Best Western-hotell, Omni-hotelloch Hotell i Starwood.

TrustYou-recension-summary

Lita på dig räknar totalt 6 000 kunder som kan nå över 5 miljoner konsumenter genom att ge en övertygande översikt över miljontals recensioner och kommentarer, aggregerade och strukturerade i en enda vy, tack vare översiktsöversikten och TrustYou Global Review Score, båda tillgängliga via API (se skärmdump).

TrustYou kommer att bli demoed på EyeforTravel’s Travel Distribution Summit i Las Vegas 19 – 20 september 2011.

Filed in Breaking> Web ..