Twitch gör några uppgraderingar till dess uppladdningsfunktion

Amazon Could Be Looking To Expand Twitch To Businesses

ryck-ao-banFramför YouTube Gaming som lanserades förra året var Twitch ganska de facto-plattformen som skulle komma att tänka på när man tänker titta på live-spelströmmar. YouTube har dock den fördelen att vara YouTube och har redan en enorm etablerad användarbas, vilket innebär att Twitch inte längre kan förbli självbelåten.

Twitch vet definitivt detta eftersom företaget nyligen har meddelat att de har gjort några ändringar och uppgraderingar av sina uppladdningar Open Beta. Betan tillkännagavs ursprungligen på TwitchCon som i grunden satte Twitch i nivå med YouTube när det gäller vissa funktioner, nämligen möjligheten att ladda upp förinspelade videor till plattformen.

I det senaste tillkännagivandet avslöjade Twitch några uppgraderingar som de har gjort i den öppna beta sedan den lanserades, som att lägga till stöd för fler filtyper. Detta inkluderar .MOV-, .AVI- och .FLV-filer kodade i H264 förutom .MP4-videor. Twitch har också förbättrat sökalgoritmerna genom att öka längden på taggar.

De meddelade också att det fanns ytterligare funktioner som de tittar på, till exempel fler formateringsalternativ. Naturligtvis är YouTube fortfarande den regerande plattformen för uppladdade videor, men det verkar som om Twitch kommer att ta kampen mot dem med dessa förbättringar.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Twitch.