Twitter anses enligt uppgift vara en fusion med Yahoo

Hur man blockerar någon i Yahoo Mail

yahoo-logotypYahoo vi känner idag är definitivt inte Yahoo som många av oss växte upp med tillbaka på dagen. Företaget har definitivt utvecklats genom åren, även om det inte nödvändigtvis verkar till det bättre eftersom det verkar som om de kämpar, så mycket att de sägs överväga att sälja sin kärninternetverksamhet.

Det har rapporterats om vem som är intresserad av att plocka upp företagets verksamhet, och nyligen har en rapport från New York Post avslöjat att Twitter kan ha kastat sin hatt i ringen, även om det verkar som om det var en ganska kort kamp som företaget böjde sig uppenbarligen ur budprocessen senare.

Samtalen hölls för flera veckor sedan där ledare från båda företagen diskuterade möjligheten till en fusion, och båda företagen sägs diskutera om deras fusion skulle vara meningsfull. Enligt Postens källa, ”Twitter är destinationen för omedelbara nyheter, och Yahoo har många ögonbollar på sin webbplats. Idén är inte så galen som du kanske tror. ”

Det verkar emellertid som om Twitters intresse var mer en fiskexpedition för att samla in information, eftersom man sa att Twitters VD Jack Dorsey inte ens brydde sig om att dyka upp. Under tiden verkar det som om Verizon fortfarande anses vara den främsta när det gäller att bjuda på företaget.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Twitter, Verizon och Yahoo.