Twitter introducerar nya aviseringsfilter

twitter_notif

twitter_notifMeddelanden är fantastiska eftersom de meddelar oss när något händer, som om vi är taggade i ett foto eller uppdatering på Facebook, eller om en ny video från en kanal du prenumererar på på YouTube har släppts och så vidare. Men ibland är inte alla aviseringar användbara och det kan vara irriterande, distraherande och ibland lite batterinivå att bli meddelad hela tiden.

De goda nyheterna för Twitter-användare är att den sociala medieplattformen har meddelat några ändringar som de kommer att göra i sitt anmälningssystem. En av dessa förändringar är möjligheten att begränsa aviseringar till personer du följer. “Vill du inte se aviseringar från alla? Från och med idag har alla möjlighet att begränsa aviseringar till endast personer de följer på mobilen och på twitter.com. ”

Den andra förändringen skulle vara vad Twitter kallar ett “kvalitetsfilter”. Detta är ett filter som Twitter hade börjat testa förra året där det i grund och botten filtrerar bort tweets som plattformen inte anser vara av kvalitetsmaterial. Detta kan inkludera dubbletter av tweets (ibland postar människor av misstag samma sak två gånger), automatiserade tweets som de från bloggar och så vidare.

Enligt Twitter, “Det filtrerar inte innehåll från personer du följer eller konton du nyligen interagerat med – och beroende på dina preferenser kan du slå på eller av det i dina aviseringsinställningar.” Användare kommer att kunna aktivera / inaktivera dessa meddelanden, så gå vidare till dina inställningar för att kolla in det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Twitter.