Twitter kan snart få ett formellt bud från Google eller Salesforce

Twitter Will Bring Back Its Verification Program Next Year

Twitter-logotypMed så många medier på sociala medier och möjligheten att dela uppdateringar kanske det som tidigare varit populärt ibland inte varit populärt i framtiden. Bra exempel på sociala medieplattformar som typ av utrotade inkluderar Friendster och MySpace. Men frågan är, kan Twitter vara nästa?

Twitter används fortfarande mycket av många användare, men det är definitivt inte riktigt vad det brukade vara tillbaka på dagen, och uppenbarligen har detta fått vissa företags uppmärksamhet. I en rapport från CNBC verkar det som om Twitter snart skulle kunna få formella bud för att förvärva företaget från sådana som Google och Salesforce.com, och detta är bara bland flera tekniska företag som också har uttryckt sitt intresse.

Naturligtvis betyder ett formellt bud inte nödvändigtvis att Twitter accepterar eller säljer sig själv eftersom de kommer att behöva se om priset är rätt. Det här är inte första gången vi hör rykten om att Twitter kan köpas upp av andra företag. Tillbaka i början av 2015 gjorde Googles intresse för Twitter rubrikerna, men vid den tiden verkade det som om Twitter försökte motstå Googles försök.

Vi är inte säkra på om detta har förändrats 2016, men utan tvekan om Googles förvärv av Twitter skulle lyckas kunde det ge Google ytterligare ett skott på den sociala nätverksscenen efter deras något misslyckade försök med Google+.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Google och Twitter.