Twitter kommer att börja strömma finansiella nyheter från Bloomberg

twitter logo

Twitter-logotyp
Twitter blir riktigt seriöst med att streama innehåll på sin tjänst. Det har just meddelat att en överenskommelse har tecknats med det finansiella nyhetsnätverket Bloomberg för att strömma tre av nätverkets shower på Twitter. Twitter är redan ett utmärkt ställe att dela information relaterad till marknaderna så Bloomberg passar rättigheter. Detta är den första sådan streamingavtal som Twitter har blivit inkommit med ett finansiellt nyhetsnätverk.

Föreställningar som kommer att strömmas på Twitter inkluderar With All Due Respect som är en politisk analys, en show om teknologinyheter som heter Bloomberg West och What’d You Miss? En show som ger globala finansiella nyheter efter slutet av den amerikanska handelsdagen.

Twitter undertecknade nyligen ett videopartnerskap med CBS för att strömma både de republikanska och demokratiska nationella konventionerna. Det har redan en överenskommelse med NFL för att strömma torsdagskvällfotboll som den doppade tårna i strömmande vatten genom att ta med levande innehåll från Wimbledon-tennismästerskapen förra veckan.

“Att samarbeta med Bloomberg kommer att ge människor på Twitter det bästa sättet att se live finansiella marknaders resultat i kombination med live-kommentarer om de underliggande drivkrafterna och konsekvenserna”, säger Twitters CFO Anthony Noto.

Inga ytterligare detaljer om den här affären har avslöjats ännu, ekonomiska villkor har inte avslöjats.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Bloomberg och Twitter. Källa: Bloomberg