Twitter lanserar livestreamingsapp för Apple TV, Fire TV och Xbox One

Twitter Will Bring Back Its Verification Program Next Year

Twitter-logotyp
Twitter meddelade idag att det lanserar en ny app för Apple TV, Amazon Fire TV och Xbox One. Appen fokuserar på att tillhandahålla live-streaming video till dessa enheter som normalt är anslutna till den största skärmen i huset. Dessa gratisappar ger användarna tillgång till allt livestreamande videoinnehåll som finns tillgängligt på Twitter, och det finns en hel del av det nu.

Liveströmmar med 10 NFL torsdagskväll fotbollsspel förutom innehåll från MLB Advanced Media, NBA, Campus Insiders, Pac 12 Networks, Bloomberg News och Cheddar kommer att vara tillgängliga för live streaming via appen.

Twitter-innehåll som topp-tweets, globala vinstockar och Periscopes kommer också att vara tillgängliga för streaming via appen. Företaget klargör att användare inte nödvändigtvis behöver ha ett konto på någon av dessa tjänster för att dra nytta av liveströmmarna som den här appen erbjuder.

En funktion är exklusiv för Apple TV där tittarna kommer att kunna titta på premiumvideo live och även streama tweetade videoklipp sömlöst via en sida-vid-sida-videoupplevelse. Den nya Twitter-appen för Apple TV, Amazon Fire TV och Xbox One är tillgänglig från och med idag på utvalda marknader över hela världen. Inget Twitter-konto eller kabel- eller satellitabonnemang krävs för att se de HD-strömmar som erbjuds av appen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apple TV, appar, underhållning, Fire TV, Twitter och Xbox One. Källa: prnewswire