Twitter rankar nu konversationer baserat på vem som svarar

Twitter rankar nu konversationer baserat på vem som svarar

tweet-konversationerOm du är en ivrig Twitter-användare och undrar varför dina konversationer ser lite annorlunda ut, beror det på att Twitter har rullat ut några ändringar i funktionen där de nu kommer att rangordna konversationer baserat på vem som svarar, i motsats till från tidigare var samtal visades i kronologisk ordning.

Enligt Twitter, ”Du kanske märker att vissa svar i en konversation inte visas i kronologisk ordning. Svaren grupperas efter underkonversationer eftersom vi strävar efter att visa dig det bästa innehållet först och vad vi tror att du skulle vara mest intresserad av. ” Så hur rankar Twitter konversationer? I grund och botten är det nu baserat på vem som svarar, där prioriteten ges till tweetens författare eller om det är ett svar från någon att följa.

Om den här funktionen låter bekant beror det på att den följer en funktion som Instagram introducerade för ett tag sedan där gillar på foton kommer att visa namn på personer som du följer, och kommentarer på foton kommer att visas i flödet om den kommentaren görs av någon du följer eller någon som affischen följer själva.

Dessutom har Twitter också meddelat att de kommer att lägga till en svarräknare där du nu kan se hur många svar det finns på en tweet, så om du letar efter en som är särskilt kommenterad kommer det att hjälpa.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Twitter.