UberEats landar i London

Chicago kommer nu att kräva att livsmedelsleveransföretag ska vara mer transparenta med kostnaderna

ubereats-new

Uber har utökat sin matleveransservice till Storbritannien. UberEats har nu gått live i London, det kommer att finnas tillgängligt i centrala London initialt mellan 11.00 och 23.00 lokal tid. Företaget har sagt att mer än 150 restauranger redan har anmält sig för att leverera måltider genom UberEats och att tjänsten kommer att utvidgas till områden utanför centrala London under de kommande veckorna.

Uber har gradvis rullat ut sin matleveranstjänst till andra marknader över hela världen. Det började i USA och nu är det tillgängligt i en handfull länder över hela världen. London är Storbritanniens första stad som får UberEats och den andra i Europa efter Paris.

UberEats har sin egen mobilapp genom vilken användare kan kontrollera menyer med deltagande restauranger, beställa måltider och spåra sina beställningar. Allt detta kan också göras via UberEats webbplats. Leveransen är gratis i London den första månaden.

Tjänsten ger också ett löfte till användarna att om maten inte kommer fram inom 30 minuter efter beställningen får de 20 £ rabatt på nästa beställning. Första gången användare kan få 10 £ rabatt på sin allra första beställning genom att använda UberEatsLondon-kampanjkoden.

UberEats finns nu tillgängligt i 18 städer över hela världen, och det säger sig självt att företaget kommer att fortsätta att expandera det till fler städer där det är vettigt att lansera en matleveransservice.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Uber och UberEats.