Ubisoft bekräftar “Watch Dogs” -filmen

Ubisoft bekräftar Watch Dogs Legion, kommer att avslöjas vid E3 2019

vakthundar 2Varumärkesansökningar från förra året tycktes antyda att Ubisoft kunde överväga att göra en Watch Dogs-film. Om du undrar om spekulationerna stämmer över pengarna, visar det sig att det beror på att både Ubisoft och Sony under E3 har bekräftat att en Watch Dogs-film verkligen är på gång.

Det verkar som om Ubisoft är särskilt ambitiöst när det gäller filmer, förutom Watch Dogs, låt oss inte glömma att vi senare i år också kan se fram emot Assassin’s Creed-filmen. Men förutom bekräftelsen att en film är på gång delade de inte ytterligare information om den.

Det här får oss att undra över dess plot, och om det kommer att hämta inspiration från det första spelet eller Watch Dogs 2, eller om det precis som Assassin’s Creed-filmen kommer att baseras på universum i allmänhet med en historia och plot som är unikt för film. Det nämns inte heller när filmen kommer att släppas, så just nu är mycket av det ganska mycket uppe i luften.

Nu har det framförts mycket kritik mot videospelfilmer, men med tanke på framgången med Mr. Robot TV-serien som är uppbyggd kring en liknande förutsättning som Watch Dogs, ser vi inte varför en Watch Dogs-film inte skulle vara lyckas, men vad tycker ni?

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om E3, E3 2016, filmer, Ubisoft och Watch Dogs.