UPS-paketets spårning blir större förbättringar

ups-follow-my-delivery

ups-följ-min-leverans

Som ett av de mest populära logistikföretagen på planeten är chansen att du kanske har väntat på ett UPS-paket någon gång i ditt liv, och om du kände att spårning av paket kunde ha varit mycket bättre har dina böner äntligen besvarats. UPS-paketspårning har fått en stor förbättring och det erbjuder nu sann paketspårning, så att du kan se var lastbilen som bär ditt paket är på en karta som är tillgänglig med PC eller smartphone-appen.

UPS kallar detta “Följ min leverans” och det finns ett villkor kopplat till det. Denna minut-för-minut-spårningstjänst är endast tillgänglig för paket som skickas med de dyrare alternativen UPS Worldwide Express och UPS Air.

Om paketet har skickats med något av de två alternativen måste du registrera dig för ett gratis UPS My Choice-konto för att få dessa förbättrade spårningsfunktioner. My Choice låter dig omdirigera “de flesta” paket till en UPS Access Point-plats i närheten, till arbetsplatsen eller till och med till din granns hus om du inte ska vara hemma för att ta emot paketet.

Du kommer att kunna se förarens position på kartan när leveransen pågår, men appen avslöjar inte förarens exakta rutt av säkerhetsskäl. UPS-användare kommer bara att välkomna möjligheten att verkligen spåra sitt paket och om de inte använder de dyrare alternativen måste de sitta tätt ett tag eftersom UPS kommer att göra Follow My Delivery tillgänglig för billigare alternativ i framtiden.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Ups. Källa: pressroom.ups