Varje avsnitt av Gilmore Girls kommer till Netflix i juli

Varje avsnitt av Gilmore Girls kommer till Netflix i juli

Förra året ryktes det att Netflix kunde överväga att återuppliva TV-serien Gilmore Girls och säkert tidigare i år bekräftades rykten. Nu har tyvärr släppdatumet för återupplivningen ännu inte fastställts, men den goda nyheten är att om du vill spela upp några händelser före släppet eller se vad krånglet handlar om kommer du snart att kunna göra det.

Netflix har meddelat att den 1 juli kommer Netflix-prenumeranter att kunna se varje avsnitt från Gilmore Girls. Med tanke på att serien sträckte sig över 7 säsonger, och med årstider som varade i cirka 20 episoder vardera, betyder det att du har exakt 153 avsnitt att se fram emot, vilket säkert kan sägas är mycket binge-watching!

Ännu bättre nyheter är att avsnitten kommer att finnas överallt runt om i världen så länge du har en giltig Netflix-prenumeration. Medan Netflix ansträngningar att expandera världen har applåderats, finns det många som snabbt kritiserade det faktum att även om Netflix kan finnas tillgängligt på nya marknader, är TV-serierna och filmerna inte desamma över hela linjen.

Det finns vissa länder med fler shower än de andra, och detta trots att alla betalar samma pris. I alla fall förhoppningsvis kommer detta att kompensera något, så markera datumen nere och håll ett öga för dess släpp.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.