Verizon släpper Android 8.0 Oreo för Pixel-handenheter

Pixel XL körs i problem med snabb laddare efter Android 9.0 Pie-uppdatering


Google Pixel och Google Pixel XL-ägare på Verizon bör hålla ögonen på för en uppdateringsavisering idag. Landets största mobiloperatör har börjat rulla ut den senaste och bästa iteration av Android till telefonerna. Android 8.0 Oreo rullas nu ut av Verizon för Google Pixel och Google Pixel XL.

Google har alltid sålt sina Pixel-smartphones direkt till kunder. Många valde att köpa den direkt från företaget eftersom de visste att Google först skulle släppa nya uppdateringar till dem. Dessutom är Verizon inte riktigt känd för att vara snabb med programuppdateringar.

Verizon verkar godkänna uppdateringar för Pixel-telefoner i snabbare takt eftersom Android-uppdateringar för Pixel och Pixel XL i dess nätverk kommer bara dagar efter att Google släpper dem.

Så är det också med Android 8.0 Oreo. Google började rulla ut det till Pixel- och Pixel XL-handenheter bara några dagar tillbaka. Verizon har nu uppdaterat sina supportsidor för båda handenheterna för att bekräfta att den lanserar firmwareuppdateringen.

Uppdateringen att den rullar ut innehåller också den senaste säkerhetsuppdateringen i augusti. Pixel- och Pixel XL-ägare på Verizon kan förvänta sig att få en luftuppdateringsavisering på sina telefoner inom en snar framtid om de inte redan har gjort det.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Android 8.0 Oreo, Android-uppdateringar, Pixel, Pixel Xl och Verizon. Källa: verizonwireless