Vi skulle kunna få en ny George RR Martin TV-serie i framtiden

Vi skulle kunna få en ny George RR Martin TV-serie i framtiden

george-rr-martin-wild-cards-volume-1Som några av er kanske har hört har HBO bekräftat att Game of Thrones sannolikt kommer att avslutas efter säsong 8. Detta är olyckligt men det är en verklighet, för att inte tala om att vi föredrar mycket om showen slutade på en hög notera snarare än att dras ut i onödan, som vi har sett i andra TV-program.

Men fans av George RR Martin bör inte förtvivla eftersom det ser ut som om vi kan få mer av författaren på TV i framtiden. I ett inlägg på sin blogg (via The Guardian) meddelade Martin att Universal Cable Productions hade förvärvat rättigheterna till Wild Cards-serien av böcker. Observera att böckerna inte är skrivna helt av Martin, utan snarare en samling berättelser som har redigerats av honom och Melinda Snodgrass.

Trots det är chansen att vi fortfarande kan känna en del av hans kreativitet i dem alla samma. Den första av Wild Cards-serien debuterade 1986, vilket är ungefär ett bra decennium före A Song of Ice and Fire. Huruvida böckerna kommer att översättas bra till en TV-serie återstår att se, men med tanke på framgången med HBO: s Game of Thrones, antar vi att det finns en hel del människor där ute som också är optimistiska om dessa.

Det finns inget ord om casting eller ett släppdatum ännu, men Martin säger att utvecklingen kommer att börja omedelbart, så vi måste bara hålla ett öga på det i framtiden.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones.