Vine kan sparas eftersom Twitter enligt uppgift överväger att sälja det

Vine fortsätter att leva vidare som en fristående kameraapp

vinVi är säkra på att många lurades när det meddelades att Twitter skulle stänga Vine. Beviljas att appen och plattformen inte är vad den brukade vara, särskilt tack vare andra plattformar som Snapchat, YouTube och Instagram, men den lyckades skapa en egen grupp Vine-kändisar.

Den goda nyheten är att det kan finnas en chans att plattformen inte kan stängas trots allt. Nej, det beror inte på att Twitter har förändrat sig, utan enligt en rapport från TechCrunch verkar det som om Twitter kan överväga att sälja det till andra företag, som i sin tur kan vara intresserade av att hålla tjänsten vid liv.

Det är oklart vem som kan vara intresserad av att köpa Vine, men uppenbarligen har Twitter lagt fram ett stort antal bud från Asien. TechCrunch kunde inte bekräfta namnen på de företag som enligt uppgift är intresserade av Vine, men ett av dem sägs vara LINE, plattformen för meddelandeprogram från Japan.

Det finns inget sätt att veta om detta är sant, eller ens om det skulle vara möjligt att något av dessa företag erbjuder tillräckligt med pengar för att Twitter ska kunna överväga att sälja det. Förra månaden erbjöd företag som Pornhub skämtsamt att köpa Vine och återlämna det till sin NSFW-ära, men förutom det har ingen riktigt ökat offentligt och uttryckt sitt intresse, åtminstone tills nu.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om appar, Twitter och Vine.