Vines största stjärnor rapporterade enligt uppgift $ 1,2 miljoner för att hålla appen levande

Vine fortsätter att leva vidare som en fristående kameraapp

vinOm du letar efter kort och sött innehåll är Vine det perfekta stället att leta efter dem, nämligen tack vare appens 6 sekunders videogräns. Eller åtminstone brukade det vara den perfekta platsen tills YouTube, Facebook, Snapchat och Instagram började få mer dragkraft, så mycket att Twitter meddelade att de skulle stänga appen och tjänsten.

Enligt en rapport från Mic har de avslöjat att några av plattformens största stjärnor enligt uppgift hade försökt slå upp en affär som potentiellt kunde ha räddat appen genom att be om $ 1,2 miljoner vardera för att producera 12 stycken originalinnehåll varje månad, eller cirka 3 vinrankor per vecka, där de hävdar att det skulle ha genererat miljarder visningar och bidragit till att öka engagemanget.

Rapporten hävdar att det fanns cirka 18 Vine-stjärnor som deltog i förhandlingarna, men när mötena hölls hade några av plattformens största namn redan börjat flytta till andra plattformar och publicerade på sina andra sociala mediasidor för att kolla in deras Instagram- eller YouTube-sidor.

En av Vines stjärnor som också är en populär YouTuber, sWooZie, sa, ”Jag gillar YouTube eftersom YouTube är väldigt i kontakt med skaparna. De gör små saker, som: “Här är ett presentkort på 1 000 dollar för lite kamerautrustning.” Utan personligheter på din plattform är allt du har kattvideor och slumpmässiga saker som människor skickar till varandra. Det är skräp, och folk kommer att lämna. ”

Hittills ser det inte ut som om någon kommer att sopa in för att rädda Vine, det vill säga såvida inte Pornhubs senaste erbjudande var verkligt, vilket innebär att vi under de närmaste månaderna förväntar oss att tjänsten så småningom kommer att försvinna till dunkel.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om appar, Twitter och Vine.