VMWare Horizon App Manager

vmware-horizon-app-manager

vmware-horizon-app-managerVMWare, en av huvudkrafterna bakom molntjänster, har insett att det att få människor att använda många olika tjänster i företaget skapar några unika utmaningar. De kan vara lika uppenbara som att komma ihåg många lösenord eller lika svåra som att skapa konton för varje anställd för varje intern och tredje parts tjänst som företaget använder. Horizon App Manager löser många av dessa problem.

Först låter företaget automatiskt hantera och skapa konto för varje anställd (via interna eller tredjeparts-API: er). Det betyder förmodligen att företaget äger kontot för varje tjänst som box.net och andra … Horizon App Manager kommer också ihåg alla lösenord, precis som Roboform eller Lastpass skulle göra. De anställda kan effektivt använda App Manager som en HUB för sina molnaktiviteter.

vmware-horizon-admin

Admin-gränssnittet för Horizon App Manager

Arbetstagare kan också ha tillgång till sina personliga molntjänster. I så fall blir App Manager en enkel HUB som kommer ihåg sitt lösenord. Det finns ingen provisionering inblandad.

I slutändan verkar VMWare Horizon App Manager lösa det känsliga problemet med molntjänster för företag av alla storlekar. Applikationen fungerar också på alla enheter som har en anständig webbläsare. För närvarande riktar VMWare sig till företag, men företaget inser att konsumenter också står inför liknande utmaningar.

Kontrollera VMWares webbplats för att få all information.

Sparad i Breaking> Webb. Läs mer om Business, Cloud och Enterprise.