Walmart möter Amazon Prime Day med gratis frakt och rabatter

Walmart, Verizon talar för att förvandla butiker till 5G-nav

walmart-i-butik-shoppare-leverans
Den andra årliga Amazon Prime Day kommer att äga rum i morgon. Det är en speciell dag som Amazon har skapat för Prime-prenumeranter, de har lovats betydande rabatter på ett brett utbud av produkter så det kommer att bli en stor dag för online-återförsäljaren. Walmart vill inte vara kvar och för att motverka Amazon Prime Day erbjuder återförsäljaren gratis frakt utan några inköpsgränser i några dagar samt rabatter på elektronik.

Walmart erbjuder gratis frakt online från 11 juli till 15 juli till kunder utan några inköpsbegränsningar. Det kommer också att ge rabatter på elektronik för att kunna konkurrera med Amazons kommande mega-försäljning.

Rabatterad elektronik inkluderar en 55-tums Samsung 4K TV för $ 598 som vanligtvis kostar $ 1.199, en 500 GB Xbox One Gears of War-bunt för $ 279 som normalt är ($ 355) och en iPhone 5S 16 GB Straight Talk förbetald smartphone för $ 149 istället för $ 450. Detta är bara några av elektroniken som Walmart har rabatterat för att tävla med Amazon Prime Day, många fler är tillgängliga via dess webbplats.

Allt detta är endast tillgängligt under en begränsad tid. Gratis frakt utan några inköpsgränser är endast tillgänglig den här veckan och så är rabatterna, kolla in Walmarts webbutik under den här tiden för att ta reda på om du kan få ett bättre erbjudande där än Amazon, det är vad återförsäljaren siktar på med detta erbjudande .

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Amazon Prime Day och Walmart.