Walmarts Amazon Prime Rival lanserades med 30-dagars gratis testperiod

Walmart, Verizon talar för att förvandla butiker till 5G-nav

walmart-i-butik-shoppare-leverans
Walmart började experimentera med en tre dagars frakttjänst som heter ShippingPass förra året. De som registrerade sig var tvungna att betala 50 dollar per år för att få tre dagars gratis frakt på sina beställningar men för ett par månader sedan gjorde Walmart en ändring av den här tjänsten för att få den att konkurrera direkt med Amazon Prime. Det har nu lanserat ShippingPass över hela USA och erbjuder nya medlemmar en 30-dagars gratis testversion av tjänsten.

Precis som Amazon Prime erbjuder Walmart ShippingPass nu gratis två dagars frakt så länge medlemmarna är villiga att betala $ 49,99 per år för privilegiet.

Det finns mer än sju miljoner produkter på Walmarts webbplats, varav över en miljon är ShippingPass-berättigade. Eftersom Walmart fortsätter att skala upp denna tjänst kommer det att öka antalet produkter som är berättigade till gratis tvådagars frakt med ShippingPass.

Nu när det lovar leverans inom två dagar eller mindre utan minimikrav och erbjuder gratis retur också, har det positionerats som en trovärdig rival till Amazon Prime. Men med Amazons $ 99 per år får två dagars gratis frakttjänstmedlemmar tillgång till en mängd andra tjänster inklusive men inte begränsat till musik- och videostreaming, molnlagring och mer.

Alla i USA kan registrera sig för Walmart ShippingPass från och med idag. Befintliga ShippingPass-medlemmar kommer också att få en månad gratis som alla nya medlemmar kommer att få som en gratis testperiod.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Amazon Prime och Walmart. Källa: Reuters