Warcraft filmtrailer återskapad i World of Warcraft

Warcraft filmtrailer återskapad i World of Warcraft

Warcraft-filmen är en mycket efterlängtad film som många fans av franchisen ser fram emot, även om bilderna från trailern vi har sett har visserligen varit något blandade. Med detta sagt, hur skulle Warcraft-filmen se ut om Blizzard hade använt World of Warcraft-tillgångar?

Det visar sig att det faktiskt inte är så illa. Detta är tack vare YouTuber Ivan Kuzkin som lyckades återskapa filmer från trailern till filmen med hjälp av World of Warcraft-tillgångar, och vi måste säga att det ser ganska bra ut och han har lyckats få det till nästan identiska, texturer / stil trots .

Som vi sa har det varit några blandade reaktioner på Warcraft-filmtrailern och filmer som vi har sett. Vissa har klagat på att det ser för tecknat ut och att vi kan gå mot en film som kommer att bli en katastrof som Dungeons & Dragons-filmen, men samtidigt håller många på i hopp om att Blizzard är inblandad i att vi kommer faktiskt slutar med bra show.

Filmen är på väg att släppas i USA den 10 juni, vilket innebär att vi har lite över en månad kvar innan vi kan ta reda på det själv. Under tiden kan du titta på jämförelser sida vid sida i videon ovan, eller titta på videon nedan för att se trailern återskapad i sin helhet i World of Warcraft.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, Movies, Warcraft och World of Warcraft.