Warcraft Movie slår ut Star Wars: The Force Awakens In China

Duncan Jones skulle göra en annan Warcraft-film under de

Warcraft-filmChansen är stor om du är ett fan av Warcraft-serien, Warcraft-filmen är en du har väntat länge nu. Men du har nog hört att det allmänna samförståndet är att det är en dålig film, och att förmodligen bara fans av franchisen kommer att älska den. Trots de negativa recensionerna visar resultaten i Kina en helt annan bild.

Enligt siffrorna från Forbes har det rapporterats att Warcraft-filmen lyckades få in hela 47 miljoner dollar bara sin första dag i Kina. Detta nummer betyder faktiskt att filmen slog ut liknande Star Wars: The Force Awakens som förmodligen är en av de mest efterlängtade filmerna på ett tag.

För de som undrar gjorde Star Wars 30-33 miljoner dollar på sin första dag i Kina. Naturligtvis är demografin annorlunda eftersom Warcraft tydligen är en riktigt stor affär i Kina. Enligt Forbes har Warcraft-filmen uppskattats dra in 25 miljoner dollar i Amerika på sin öppningsdag som är inställd på den 10 juni.

Liksom vi tidigare rapporterat, trots de negativa recensionerna, går filmen faktiskt bra i andra länder förutom USA. Med detta sagt medan det är möjligt att filmen kan fortsätta att bli en ekonomisk framgång, är vi inte säkra på att de negativa recensionerna kommer att hjälpa till att övertyga filmstudior och kanske till och med Blizzard att en andra film förtjänar att göras.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, filmer, Star Wars och Warcraft.