Warner & DC stämde över falsk reklam för film ‘Suicide Squad’

Oanmäldt självmordsgruppspel enligt uppgift avbrutet

självmordsgruppHar du någonsin sett en filmtrailer och tänkt för dig själv: ”Fan, det ser ut som en fantastisk film, jag kan inte vänta med att titta på den!” Men när du tittar på det visar sig filmen inte vara något som trailern tycktes lova. Det har hänt de bästa av oss, och för det mesta skulle de flesta av oss gå bort och känna oss lite lurade, besvikna och lite ledsna.

Men skulle du vara arg tillräckligt för att faktiskt inleda en rättegång? Visar sig att det finns några som skulle göra det. Det verkar som om i Skottland var en filmgäst så upprörd av Suicide Squad att de bestämde sig för att stämma Warner och DC och hävdade falsk reklam och citerade hur trailern som så skiljer sig från själva filmen.

Nu kan du kasta ögonen och tänka att det är lite överdrivet, men för alla som har tittat på filmen kommer du att märka att det finns flera scener i trailern som inte gör klippningen. Till och med filmens skådespelare Jared Leto som spelar Jokern räknar med att många av hans delar blev klippta också. Det finns faktiskt ett inlägg på Reddit som sammanställer vad som visades i filmen kontra vad som visades i trailern.

Huruvida hans rättegång faktiskt kommer att segra eller inte återstår att se, men säkert att säga att han förmodligen inte är ensam i sin besvikelse. Ganska mycket de flesta kritiker som såg och granskade filmen hade inget bra att säga om den, men vad tycker ni? Tyckte du om Suicide Squad?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.