WeatherTrends360 låter dig planera resor ett år i förväg

WeatherTrends360

WeatherTrends360Om veckoväderprognoser inte räcker för dig och du vill se längre framåt, säg månader eller till och med upp till ett år i förväg – kommer de lokala nyheterna inte att klippa det ibland. Weather Trends International (WTI) har hört dina rop och har just lanserat en ny webbplats och app för iPhone-kunder. Kallas WeatherTrends360 (jag undrar varför det inte heter WeatherTrends365 istället), det låter användare kolla in vädret på vilken plats som helst i världen – i upp till ett år framåt. Ganska svårt att tro, särskilt när superdatorer just nu har svårt att förutsäga vädret 3 dagar framåt. WTI påstår sig kunna göra det med en mattebaserad statistisk prognosmetodik.

Tidigare endast tillgängligt för stora kunder som Wal-Mart, Coca-Cola, Target och Johnson & Johnson, WeatherTrends360 är nu tillgängligt för alla med en internetanslutning till en iPhone. Med 80% + noggrannhet och en all-star kundkrets har de uppgifterna för att säkerhetskopiera dem. Om tjänsten fungerar som påstått kommer den att låta användarna planera det perfekta bröllopet, picknicken eller utegrill utomhus året innan. Denna tjänst ger en lägsta och högsta temperatur för den valda dagen, med en grafisk indikation av hur vädret kommer att se ut också (soligt, regnigt, snöigt etc).

För tillfället förutspås det “Svåra T-stormar” de närmaste två dagarna där jag bor, så jag berättar om det är korrekt eller inte. Om du vill ge tjänsten en chans kan du kolla in den här eller ladda ner appen för din iPhone nu (0,99 USD). En iPad och en Android-version är också på gång. Låt oss veta vad du tycker om tjänsten om du har använt den tidigare.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om appar.