Websense Defensio håller Facebook-sidor fria från olämpligt innehåll

Websense Defensio

Websense Defensio[DEMO Spring 2011] Websense Defensio tillhandahåller en säkerhetslösning för sociala medier som hjälper organisationen att automatiskt upptäcka skräppost eller olämpligt innehåll på sin Facebook-sida.

Websense Defensio, liksom hela familjen av Websense TRITON ™ -lösningar, är baserade på Websense Advanced Classification Engine (ACE) och Websense ThreatSeeker ™ -nätverk. Företaget hävdar att med de två patenterade teknologierna i kombination tillhandahåller Websense användargenererad innehållsanalys som möjliggör realtidsskydd. Detta kommer att spara mycket tid och resurser för företag och småföretag, nu kommer de att kunna automatisera processen för att övervaka sidorna för stötande innehåll istället för att hantera det manuellt.

Defensio visar också sin nya “Skanna min Facebook-sida!” -knappen, gå till www.websense.com/facebook och klicka på “Skanna min Facebook-sida!” knapp. Defensio analyserar sedan din företags Facebook-sida och ger mätvärden som motsvarar volymen med skadligt innehåll, skräppost och olämpligt språk som finns på sidan.

Jag måste se en demo för att berätta hur exakt tekniken fungerar och vilken typ av skydd den erbjuder.

Filed in Web. Läs mer om DEMO, Facebook, Internet, säkerhet, skräppost och webb.