Wolverine 3 Official Trailer släppt

Officiell Logan Movie Rating bekräftad

Det här är en film som X-Men-fans och särskilt Wolverine-fans länge har väntat på. Det bekräftades först i början av förra året att Hugh Jackman kommer att återvända för att spela Wolverine för en sista gång och vi fick först ut tidigare denna månad vad den här filmen kommer att heta. Pojken har 20th Century Fox en godbit för dig idag. Den har äntligen släppt den nya Wolverine-filmens officiella trailer för oss alla.

Wolverine 3 kommer egentligen bara att kallas Logan. Det kommer att vara lite annorlunda än tidigare filmer i denna franchise eftersom det kommer att ha ett R-betyg. Filmen har beskrivits som våldsam och ”ungefär som en västerländsk i sin ton.”

Den officiella översikten för den här filmen lyder: ”År 2024 är mutanta födelser kraftigt på väg tillbaka, och folk är inte säkra på varför. En statlig operation förvandlar mutanta barn till dödsmaskiner. Från detta framträder Logan som en mentor för en mutant tjej, som har två klor istället för sina tre. ”

Jackman kom senast tillbaka till storbildsskärmen som Wolverine i X-Men: Apocalypse tidigare i år, även om det var en slags komo och inte en fullfjädrad roll. En av anledningarna till att Logan kan dra in stora folkmassor för att det officiellt kommer att täcka Jackmans tid som Wolverine. Många kan till och med ha svårt att föreställa sig någon annan som spelar karaktären.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och järv.