Wolverine 3 Officiell titel bekräftad

Officiell Logan Movie Rating bekräftad

hugh-jackman-järv-3-bild
Vi har vetat ett tag nu att Hugh Jackman kommer att återvända för att återge sin roll som Wolverine för en sista gång. Den nya filmen som är på gång kallas vanligtvis Wolverine 3 även om det aldrig bekräftades som den officiella titeln. Stjärnan själv bekräftade den officiella monikern av hans nästa film idag. Wolverine 3 kommer helt enkelt att kallas Logan. Jackman twittrade en bild av en ny affisch som bekräftar att Logan är den officiella monikern för den kommande filmen.

I en intervju med ET Online avslöjade Jackman att skjutningen är klar och att Logan har gått in i efterproduktionen. “Det kommer att finnas några saker som kommer ut nästa vecka eller så”, vilket innebär att vi kan hålla fingrarna korsade för att en teaser eller trailer ska släppas inom en snar framtid.

Det har redan bekräftats att nästa Wolverine-film kommer att vara lite annorlunda än sina föregångare eftersom den har en R-klassning. Det kommer att bli våldsamt och “ungefär som en västerländsk i sin ton”, sa Wolverine själv.

Jackman repriserade senast sin roll som Wolverine i X-Men: Apocalypse som släpptes tidigare i år. Hans sista utflykt som Wolverine kommer att vara i Logan, så mycket som det smärtar X-Men-fans att se honom hänga upp sina klor för gott.

LOGAN pic.twitter.com/IeIvcvFyTE

– Hugh Jackman (@RealHughJackman) 5 oktober 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Wolverine och X-men.