WordPress avslutar stöd för Internet Explorer 6

Korrigera för senaste WordPress Brute Force Attack är lättare än du tror

Wordpress-logotypMicrosoft har nyligen gratulerat Automattic, skaparna av WordPress (en av de mest populära bloggplattformarna) för deras beslut att inte längre stödja Internet Explorer 6. Du kanske tänker – ”Vilken typ av galenskap är det här? För att ett företag ska applådera ett annat företag för att välja att inte stödja sin programvara? ”

Om du inte visste, tidigare i förra månaden, lanserade Microsoft en ny kampanj för att befria världen av Internet Explorer 6. De lanserade en webbplats som heter Internet Explorer 6 nedräkning för att kartlägga hur webbläsarens bortgång går. IE6 levererades med Windows XP för ungefär tio år sedan och är gammalt när det ställs mot dagens webbläsare, det är fantastiskt att veta att människor fortfarande använder det.

Tja, om du är en av dessa människor och du bloggar med WordPress – är det dags att uppgradera din webbläsare eller byta bloggplattformar (inte vad Automattic hoppas att du skulle göra men hej, om Microsoft inte kan övertyga dig om att lämna IE6 bakom, jag tvivlar på att någon annan kunde).

Filed in Web. Läs mer om Microsoft, Support och WordPress.