WordPress erbjuder nu anpassade mönster

WordPress erbjuder nu anpassade mönster

Blogga är en växande trend och det finns många där ute med personliga domäner men exakt hur många av oss där ute faktiskt vet hur man justerar och skapar en layout för oss själva utan att behöva tillgripa att betala en designer hundratals dollar eller gå igenom flera datorhandböcker att komma dit vi vill att det ska vara? För dem som inte är inledda med HTML- och CSS-kodvärlden, oroa dig inte för att om din blogg är värd på WordPress.com-webbplatsen kommer du för bara $ 30 per år att kunna anpassa och anpassa din layout till din egen stil med liten eller ingen teknisk kunskap.

Beviljas att det kanske inte är det mest kraftfulla redigeringsverktyget där ute och chansen är att du inte kommer att vinna prisutdelningar för blogg snart, men det erbjuder mer anpassningsbarhet än vad WordPress för närvarande erbjuder. Med funktionen för anpassad design kan du i princip redigera två saker på din WordPress.com-webbplats – teckensnitt och anpassad CSS. Genom teckensnitten kommer du att kunna välja en serie teckensnitt som ska användas i din sidtitel, rubriker och brödtext. Anpassad CSS låter dig redigera CSS som påverkar webbplatsens tema och om du är otydlig har WordPress ett stödforum där du kan ställa frågor till experter för att få din kod igång.

För mer information, gå bara ner till WordPress webbplats. $ 30 per år för dessa extra små funktioner är inte så dyrt, men kanske att spendera $ 30 till en bok om CSS och HTML kan bara vara mer värt det.

Arkiverad i Design> Webb. Läs mer om Blogg och WordPress.