Xiaomi Mi Mix 2 Reveal Bekräftad för 11 september

Xiaomi Mi Mix 2 Specifikationer ryktade


Xiaomi fångade sina fans uppmärksamhet med Mi Mix förra året. Det drev verkligen gränserna för vad en ramlös smartphone kan vara. Det hade till och med en keramisk rygg för extra känsla. Xiaomi gör sig nu redo att lansera en efterträdare till enheten. Företaget har bekräftat att det kommer att avslöja Xiaomi Mi Mix 2 den 11 september.

Xiaomi har bekräftat Mi Mix 2: s lanseringsdatum via sitt officiella Weibo-konto. För de som inte är medvetna är Weibo Kinas motsvarighet till Twitter. Xiaomi har använt det för att bekräfta när nästa Mi Mix-telefon kommer att presenteras.

Xiaomi publicerade en promo-bild på sin officiella Weibo-sida som bekräftar när enheten kommer att avslöjas. Det avslöjar dock inga detaljer om handenheten så vi är fortfarande i mörkret om det.

Ryktet säger att Mi Mix 2 kommer att ha en 6,4 tums skärm som kommer att ha ett jämn löjligt förhållande mellan skärm och kropp på 93 procent. Dess föregångare hade låst förhållandet på 91,3 procent.

Mi Mix 2 kommer sannolikt att drivas av Qualcomms Snapdragon 835-processor med upp till 8 GB RAM-minne. Det kan till och med ha ett dubbelt kamerasystem på baksidan.

Vi kommer säkert att ta reda på när Xiaomi presenterar den här handenheten officiellt den 11 september.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Xiaomi och Xiaomi Mi Mix. Källa: weibo