Xiaomi Mi Mix 2 Specifikationer ryktade

Xiaomi Mi Mix 2 Specifikationer ryktade

Xiaomi kommer att avslöja efterträdaren till sin smartphone utan ram inom en snar framtid. Xiaomi Mi Mix 2 har ryktats i ett par veckor nu och företaget bekräftade nyligen att handenheten skulle presenteras den 11 september. Vissa Xiaomi Mi Mix 2-specifikationer har nu ryktats och om de är korrekta kommer det att bli en flaggskeppsenhet.

Man tror att Xiaomi Mi Mix 2 kommer att ha en ramlös 6,2 tum 2960 × 1440 pixel upplösning och Snapdragon 836-processor från Qualcomm.

Chiptillverkaren har ännu inte officiellt meddelat denna processor men som namnet antyder kommer det att bli en något förbättrad version av det befintliga Snapdragon 835 flaggskeppschipet.

De som gillar massiva batterier i sina smartphones kommer att uppskatta att Mi Mix 2 antas ha ett 4400 mAh batteri. Det kan också innehålla 256 GB lagringsutrymme ombord. Detta kan vara Xiaomis första enhet som kör Android 8.0 Oreo direkt ur lådan.

Dessa specifikationer kommer att göra Mi Mix 2 till en värdig konkurrent till några av de bästa Android-drivna flaggskeppssmartphones som finns tillgängliga på marknaden idag. Det kommer sannolikt att behålla sina keramiska byggmaterial också som vi såg i den första iterationen.

Inget ord ännu om vad Xiaomi kommer att ta betalt för den här enheten, när den kommer att släppas, och vilka marknader kommer den här enheten att ta sig till.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Xiaomi.