Xiaomi ska göra sin CES-debut 2017 med global produktlansering

Xiaomi ska göra sin CES-debut 2017 med global produktlansering

xiaomi-ces-2017USA är en marknad där Xiaomi inte har brutit helt in ännu. Företaget säljer vissa av sina produkter i USA, men deras större biljett och mer välkända produkter som smartphones finns inte i USA än. Men kan det förändras 2017? Vi är inte säkra på det, men Xiaomi verkar ha något planerat.

I ett inlägg på sin Facebook-sida har Xiaomi meddelat att företaget 2017 kommer att göra sitt första någonsin på CES i Las Vegas. Tillkännagivandet lyder: “Helloooo Vegas! Vi är på väg till CES den 5 januari för första gången och vi är stolta över att lansera en helt ny produkt globalt där. Några gissningar? Lägg dina satsningar nu! ”

Beskrivningen på CES-webbplatsen säger, “Vid sin CES-debut kommer det ledande teknikföretaget Xiaomi att visa upp en spännande ny produkt som illustrerar hur det driver gränserna för innovation.” Allt detta är ganska kryptiskt och med tanke på att Xiaomi dabbar i alla typer av produkter som sträcker sig från smartphones, till drönare, till luftrenare, hörlurar och mer, är det verkligen någons gissning.

Också Xiaomi har nått ut till oss för att meddela oss att de kommer att klargöra produktens tillgänglighet på marknaden, som ännu inte har fastställts, vid ett senare tillfälle. Nu har företaget uppgett att deras planer på att helt lanseras i USA kommer att ske inom en snar framtid, och att detta kan ta 1-2 år. Om deras tillkännagivande på CES kommer att handla om att bryta sig in på den amerikanska marknaden återstår att se, men hur som helst, kom tillbaka med oss ​​den 5 januari 2017 för detaljer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om CES, CES 2017 och Xiaomi.