Xiaomi släpper Warcraft-tema för sina Mi-telefoner

Xiaomi släpper Warcraft-tema för sina Mi-telefoner

xiaomi_warcraft_themeOm du ser fram emot Warcraft-filmen kanske du är intresserad av att lära dig att Xiaomi också har kommit in på filmen och enligt ett nyligen inlägg av Hugo Barra visar det sig att företaget har släppt ett Warcraft-filmtema för deras Mi-smartphones, som du kan ladda ner om du äger en av deras enheter.

Enligt Barra, ”Gör din Mi-telefon till en portal för Azeroth med Warcraft-temat som vi skapade precis i tid för filmen! Många fantastiska detaljer gick in i utformningen (heh) av detta tema, från badass Durotan som hälsade dig på låsskärmen (älskar det tillfredsställande låsningslåset) till ikonerna som innehåller objekt från filmen.

Vi är ganska säkra på att animeringen och låsljudet kommer att äta i batteriets livslängd, men hej om du är ett fan och vill visa det, det verkar som ett sätt att göra det. Med tanke på att filmen verkar handla om Orc och Humans, måste vi undra om vi skulle kunna se en Humans-version av temat som släpptes nästa, men om inte ser det fortfarande ganska coolt ut.

Under tiden har Warcraft-filmen redan släppts i vissa delar av världen. Tydligen klarar det sig också ganska bra eftersom det har nappat nummer ett på vissa marknader och tagit in $ 9,3 miljoner i intäkter hittills, trots att majoriteten av recensionerna inte har varit för snälla.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Warcraft och Xiaomi.