Yahoo! AppSpot hjälper dig att hitta appar på din iOS- och Android-telefon

Yahoo! AppSpot

Yahoo!  AppSpotApp-butiker för iOS- och Android-enheter blir ännu trångare för varje dag, och användare har svårare och svårare att leta efter nya appar som intresserar dem. Även utvecklare har svårt att marknadsföra sina nya appar, med den ständiga ökningen av nya appar som kommer till marknaden dagligen.

Tja, Yahoo! försöker lösa problemet med lanseringen av sin senaste app för datorer, iOS och Android-enheter. AppSpot kallas App-upptäckt programmet hjälper användare att leta efter appar med Yahoo! S sök- och rankningsalgoritmer, som företaget hävdar är bättre och mer personligt anpassade än de sökmotorer som finns i Android Market och Apple App Store. Dess resultat sägs till och med förändras ständigt – beroende på vad som trender på Yahoo! Detta gör sökresultaten ”färskare” och mer relevanta.

Appen har också en funktion som låter dig ladda ner den på alla dina enheter samtidigt så att du inte behöver vara på jakt efter den på varje enhet du äger. Appen är nu tillgänglig från Android Market och Apple App Store och du kan också komma åt den webbaserade versionen. Ge det en chans och låt oss veta vad du tycker om det.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, appar, Discovery, iOS och Yahoo.