Yahoo! Bildsökning omgjord och söker nu på Facebook

Yahoo! Image Search

Yahoo!  Bildsökning

Fantastiska nyheter för er som använder Yahoo! för dina sökbehov. Sökmotorn har just tillkännagivit en modernisering av sin bildsökning. Den nya resultatsidan för bildsökning har ett snyggt kaklat utseende med varje bild lika stor. Om du placerar musen över bilden blir den större så att du får en bättre titt på den.

Bildsökningen har också kategoriflikar så att du bättre kan filtrera dina resultat. Den första är Top Images, som naturligtvis visar dig de bilder som bäst matchar dina sökkriterier. Sedan finns det fliken Senaste som bara visas om du letat efter något som trender nyligen. Gallerier ger dig sökresultat från fotogallerier som Yahoo! Nyheter, Flickr och OMG. Facebook – om du väljer att ansluta ditt konto till Yahoo! Bildsökning söker igenom alla fotografier från dina album och dina vänners bilder, med namn, albumnamn och albumbeskrivningar.

Och nu, när du klickar på en bild, dyker den upp i ett nytt fönster med knappar så att du kan bläddra åt vänster och höger – du behöver inte längre gå fram och tillbaka mellan sidorna för att hoppa till nästa resultat. Den uppdaterade bildsökningen finns nu på Yahoo! så prova själv och låt oss veta vad du tycker.

Filed in Web. Läs mer om Update och Yahoo.