Yahoo! Mailen är nere – för vissa användare

Yahoo! Mail

Yahoo!  PostMedan ett stort antal människor har migrerat till Gmail och glömt Yahoo! Mail, jag är ganska säker på att ett stort antal användare som inte har gjort bytet känner sig ganska frustrerade just nu. USA: s största webbportals e-posttjänst har rapporterats vara nere för ett stort antal användare. Sök bara på Twitter efter “Yahoo Mail down” så ser du antalet klagomål som har lagts upp. Det är osäkert vad som gick fel, men de flesta misstänker att det har något att göra med nya Yahoo! Utrullning av e-postbeta – eftersom de flesta användare som inte kan logga in ingår i Beta-testgruppen.

Men det verkar som att inte alla påverkas – även vissa beta-användare har sagt att deras Yahoo! E-postkonton fungerar bra, så ingen vet med säkerhet vad roten till problemet är. Yahoo! har utfärdat ett uttalande om driftstopp, men de nämnde inte heller vad problemet är – bara att de jobbar hårt för att få det rättat.

Yahoo mail är för närvarande oåtkomligt för vissa användare. Vi arbetar för att rätta till problemet och återställa all funktionalitet omedelbart. Vi vet att detta kan ha orsakat besvär och vi ber om ursäkt till våra användare som kan påverkas.

Hur många av er har problem med att komma åt din Yahoo! Maila idag? Håll dig uppdaterad så håller vi dig uppdaterad om eventuella uppdateringar.

Filed in Web. Läs mer om Down, Mail och Yahoo.